hem
fotograf 
Agnes Roos 
​​​​​​​
det finns olika stunder i livet som är värda att minnas. för mig handlar det om att bevara dessa för att komma ihåg det som en gång varit, på så många olika sätt.  
för mig är att skapa ett sätt att uttrycka mig och visa vem jag är. för min egna skull och för att få uttryck för känslor och den konst inom mig. konsten jag tror alla på olika sätt bär på. 
färger, känslor, ögonblick, historier och minnen. jag är gärna en del av produktionen utav din film, din livsberättelse. vare sig det är ett firande, bilder för att rama in eller visa för nära och kära. jag gör allt för att fånga någonting som känns äkta för både mig och dig.
jag fotograferar helst porträtt av människor i naturen och tillsammans med färger. är absolut svag för bilder i svartvitt också. jag älskar att experimentera med naturligt ljus på olika sätt och fånga det vackra i det enkla.

är baserad på västkusten i Varberg, men reser gärna för att få ta del av din historia.
letar du efter fotograf så kontakta gärna mig i formuläret nedanför eller på mail byagnesroos@gmail.com. du kan även skicka ett dm på instagram @byagnesroos
by agnes roos- av agnes roos.
Kontakta mig/ bokningsförfrågan
vill du veta mer om vad jag erbjuder och är intresserad av att ge mig möjligheten att få fånga dig/er på bild?
skriv till mig så återkommer jag inom kort!
Skicka
Tack för ditt mail & för att du vill anlita mig som fotograf! Jag hör av mig inom kort
2010 var året jag fick min första kamera. denna blev snabbt någonting jag tog med mig överallt. startade kort därefter även en blogg, vilket är någonting jag ända sedan dess delat med mig av mina bilder på. mitt sätt att lära mig kameran på var att fotografera mig själv.
att ta självporträtt har varit någonting som alltid varit självklart och som jag spenderat mycket tid på. har många gånger vaknat tidigt för att fånga solens första strålar i färglada kläder och stannat uppe sent och redigerat. 
är uppvuxen på en stor gård omringad av fin natur. jag är otroligt tacksam för detta. gården och naturen blev någonting jag älskade att försöka fånga i olika vinklar och i alla årstider.
ju mer åren gick desto mer bilder togs. kamera uppgraderades och jag började få några fotojobb. 
foto är och har alltid varit någonting jag kommer tillbaka till oavsett vad jag gått igenom i livet. jag slutar aldrig ta kort även om jag går igenom olika perioder i livet där annat är i fokus. 
jag har alltid haft mycket idéer och inspirerats av naturen, färger och kläder från tidig ålder. har alltid älskat att experimentera med olika uttryck och försökt att hitta min typ av fotograferingsstil. 
jag började studera efter gymnasiet och var osäker på vad jag egentligen ville göra. men visste hela tiden att det var någonting med foto som jag faktiskt ville spendera dagarna med. åkte på praktik hösten 2023 i brooklyn, new york på en fotoargentur där jag faktiskt insåg att det var fotograf jag ville satsa på och bli. nu är jag här och är redo att fånga alla ögonblick värda att förevigas. är otroligt tacksam för alla möjligheter och det stöd som har tagit mig hit idag. 

Back to Top